-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 5:27

Ознака: фундаменталистите

Подмладокот на албанската дијаспора во мрежата на фундаменталистите

Вооружениот напад во Виена беше „трагедија полна со симболичко значење за албанската дијаспора“. Сторителот и неговата прва жртва беа австриски државјани, израснати во Виена,...