5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 8:51

Ознака: фудбалски турнир

Дебрани организирале фудбалски турнир во време на епидемија

Дебарската полиција поднесе кривични пријави против двајца жители на селото Долно Косоврасти, на возраст од 21 и 22 години, поради сомнение за сторено кривично...