13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:09

Ознака: фудбалски талент

Никола Илиевски-Џиџи – поради повредите недоискажан фудбалски талент

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (210) Никола Илиевски-Џиџи - поради повредите недоискажан фудбалски талент Кога се појави на...