27.2 C
Skopje
18.7.2019 - 16:15

Ознака: Фудбалски мундијал

Мечта

И тоа да се сонува за големи нешта (не само декларативно, туку со тежнеење, упорност, спортска дрскост, инает, дисциплина, самомотивација, посветеност, откажување...). Сево ова...