2.3 C
Skopje
24.1.2020 - 13:40

Ознака: Фудбалски клуб Барселона

Барселона должи на многу страни

Претседателот на клубот Бертомеу и неговите директори само за платата на Меси годишно даваат над 70 милиона евра, додека за првиот тим на Барселона...