12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 11:58

Ознака: „фудбалот на утрешнината“

Венгер ги претстави перспективите на „фудбалот на утрешнината“

Нашата мисија е да го испланираме и обликуваме фудбалот на утрешнината и да ја подобриме конкуренцијата на глобалниот фудбал. Имавме многу поплаки дека имавме...