31 C
Skopje
23.9.2018 - 18:35

Ознака: француски

Ученици од цела Македонија се натпреваруваа во пеење на француски јазик

Тетово беше домаќин на Државниот натпревар во франкофонска песна 2018 за ученици од основни и средни училишта во организација на Француска алијанса. Првото место...