10 C
Skopje
24.10.2020 - 13:49

Ознака: француски нон пејпер

Како гледа Европа на францускиот нон пејпер

За неформалниот документ што се однесува на идното проширување на ЕУ, а и на Македонија, нашиот весник побара мислење од дипломатските претставници на повеќе...