20 C
Skopje
21.10.2020 - 18:15

Ознака: француски бакнеж

Од многу блескање се ослепува

Сакам политичката гротеска да биде заокружена. Сами на себе да си дадат датум. Да потврдат дека за нив единствена реформа е идентитетскиот геноцид врз Македонците....