18.8 C
Skopje
13.6.2021 - 20:00

Ознака: Франк Шимелфених

Зошто треба ЕУ да ги почне пристапните преговори со Македонија и...

Став на Франк Шимелфених и Улрих Седелмајер. Шимелфених е професор по европска политика на Техничкиот универзитет во Цирих, а Седелмајер е доцент доктор по...