Ознака: франкенштајн-коалицирање

Експериментот на меѓународната за франкенштајн-коалицирање

Во Европа се води жестока дебата како да се решат проблемите со фрагментирањето на политичката сцена, односно за формирањето неприродни или т.н. франкенштајн-коалиции, кои...