2.8 C
Skopje
27.10.2021 - 10:11

Ознака: фрагор

Битола ќе добие нов мост на реката Драгор

Наскоро Битола ќе добие нов мост на реката Драгор. Новиот мост ќе биде изграден на влезот од Охрид, кај местото викано Довлеџик, најави градоначалничката Наташа...