9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 15:30

Ознака: фотосамит

Едукативен фотосамит во „Чифте-амам“

Третиот интернационален самит за фотографи и видеографи ќе се одржува од денеска до 11 април во „Чифте-амам“. Ова е единствениот регионален собир, чија цел...