Ознака: фотографи

Неверојатните убавини на Африка

Со своите пејзажи и животиснки свет, Африка, вториот најголем континент во светот, е веројатно најдобар во привлекување на објективите на фотографите. Со преубавите локации, кои...

Меката моќ на лажните вести

Македонските медиуми и јавност во пресрет на претстојниот референдум се исправени пред сериозен предизвик, кој се должи на евидентниот „квантитативен и квалитативен скок“ на...