2 C
Skopje
19.11.2018 - 15:25

Ознака: формулари

Канада ги укина термините „мајка“ и „татко“ во документите

Канада донесе одлука во официјалните формулари да ги замени термините „мајка“ и „татко“ со „родители“ и најави исфрлување на термините „господин“ или „госпоѓа“ од...