28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 16:28

Ознака: форин офис

Британија против промена на границите на Балканот

Британија соопшти дека е против промената на границите на Балканот и дека Србија и Косово треба да го решат проблемот со взаемно признавање. Портпарол на...