-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 4:29

Ознака: ФОН

Важноста на образованието за мирот и развојот истакната на симпозиумот на...

  Еминентни академски имиња од светски ранг, добитници на Нобелова награда, бивши и сегашни политичари од повеќе земји од светот земаа учество на симпозиумот на...

ФОН го промовираше Меѓународниот универзитетски одбор за доверба

Меѓународниот универзитетски одбор за доверба на универзитетот ФОН, составен од еминентни добитници на Нобелови награди, сегашни и поранешни министри за образование и политичари, беше...

ФОН го промовираше Меѓународниот универзитетски одбор за доверба

  Меѓународниот универзитетски одбор за доверба на универзитетот ФОН, составен од еминентни добитници на нобелови награди, сегашни и поранешни министри за образование и политичари беше...

Голем интерес за Саемот за кариера и алумни на ФОН

Околу 50 реномирани компании од Македонија и од регионот вчера се претставија на Саемот за кариера и алумни на приватниот универзитетот ФОН. На свечената...

Металург со свој штанд успешно се претстави на Саемот за кариера...

  Ракометниот клуб Металург и неговата академија привлекоа големо внимание меѓу посетителите на саемот за кариера и алумни на приватниот универзитет ФОН, каде што успешно...