Ознака: Фонд за иновации и технолошки развој

Инструментот за кофинансирани грантови презентиран во Кичево

Денеска во седиштето на Регионалната комора во Кичево, во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, се одржа презентација на Инструментот на кофинансирани...