Ознака: Фондација „Д-р Михаил Левенски“

Фондацијата „Д-р Михаил Левенски“ подари 500 примероци од „Како да станам...

Во чест на 100-годишнината од раѓањето на втемелувачот на македонскиот литературен јазик, Фондација „Д-р Михаил Левенски“, заклучно со вчера, 14 јуни, реализираше неколкудневен проект...