-10 C
Skopje
17.1.2019 - 10:24

Ознака: Фолдимејт

Робот од 800 долари ќе ви ги здипли алиштата

Дали сте посакувале машина што би можела да ги испере и да ги здипли вашите алишта? Доколку ова ви звучи како одлична идеја, тогаш...