19.8 C
Skopje
28.9.2021 - 3:02

Ознака: Флорделис де Суза

Конгресменка обвинета дека нарачала убиство на сопругот

Бразилската конгресменка Флорделис де Суза е обвинета дека го нарачала убиство на нејзиниот сопруг пасторот Андерсон до Карма. Тој бил застрелан повеќе од 30...