5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 21:04

Ознака: „Флекс кредит“

Договор за соработка помеѓу Економскиот факултет и „Флекс кредит“

Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип и компанијата „Флекс кредит“ потпишаа Меморандум за соработка, од кој придобивка во вид на практични знаења,...