20.1 C
Skopje
21.7.2019 - 0:34

Ознака: фитнес енд велнес експо

Четврто издание на „Хелт, фитнес енд велнес експо“

На 22 и 23 септември во Градскиот парк во Скопје, на терените на Работнички, ќе се одржи четвртото издание на „Хелт, фитнес енд велнес...