0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 10:52

Ознака: фискална децентрализација

Дискусија за пристапот во ЕУ и за фискалната децентрализација

Владата максимално вложува да ја подобри функционалноста на општините и услугите што ги испорачуваат. Работиме на подобрување на условите за живеење на локалниот економски...