Ознака: Финансиски магнат

Јакоб Фугер – најбогатиот човек во историјата

Денес најбогата личност на светот е Џеф Безос, извршен директор на компанијата „Амазон“, чие богатство се проценува на околу 150 милијарди долари. Но богатството...