Ознака: финансиски друштва

За најмалку 70% се намалуват ратите за кредитите од финансиските друштва

За најмалку 70% ќе се намалат ратите за кредитите од финансиските и лизинг друштва во следните три месеци за граѓаните, за кои нема да...