Ознака: финансиска гаранција

МАР: Измените на Законот за минерални суровини се штетни за рударството

Македонската асоцијација на рударство (МАР) апелира да не се носат измените на Законот за минерални суровини по скратена постапка. Тие бараат да се организира...