Ознака: Филхармониjа

„Клавишите на Арда“ вечерва во Филхармониjа

Рецитал под наслов „Клавишите на Арда“ ќе се одржи вечерва, со почеток во 19 часот, во Камерната сала на Филхармонијата, на кој ќе настапи...

Виолинистот Јониjан Илиjас Кадеша гостин на Филхармониjа

Оркестарот на Филхармонијата, утревечер, во 20 часот, ќе го одржи концертот насловен „Бетовен: Редефиниција“, на кој како солист ќе настапи виолинистот Јонијан Илијас Кадеша...