2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 12:57

Ознака: филтер

Градинката „Орце Николов“ доби филтер за почист воздух

Во занималните каде што се згрижуваат деца од осум месеци до тригодишна возраст во градинката „Орце Николов“, во Карпош 3, поставен е филтер „нанокс“,...

Законот за јазици не го помина филтерот на Венецијанската комисија

Во официјалното соопштение, комисијата ги поздравува македонските власти што имаат волја да ја подобрат јазичната состојба на заедниците, но предупредува за посебно широката примена...