-3 C
Skopje
22.2.2019 - 5:45

Ознака: филозофски филмски фестивал

Филозофски филмски фестивал од 12-ти до 19 април

Осмиот Филозофски филмски фестивал од 12-ти до 19 април во официјалната програма ќе прикаже шест долгометражни и 22 кратки филмови кои ќе се натпреваруваат...