3.3 C
Skopje
13.12.2019 - 7:29

Ознака: филмски плакати

Изложба „Филмовите што ги сакавме (1947 – 1980)“

Изложбата на филмски плакати и рекламен филмски материјал со наслов „Филмовите што ги сакавме (1947 - 1980)“, изработена од Историскиот архив на Пожаревац, ќе...