18.9 C
Skopje
20.7.2019 - 9:54

Ознака: филмски маратон

„Македокс“ – еко-доку филмски маратон во Струга

Фестивалот „ДримОН“ е последната станица на деветтото патувачко кино по прикажувањето документарци во Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај Вечерва во Струга, во 22 часот, во рамките...