Ознака: „Филмски клуб“

„Филмски клуб“ – понирање во личноста преку седмата уметност

Излезе од печат нова книга во издание на „Или-или“, станува збор за „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор, кој преку (авто)биографска приказна, на...