29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 13:36

Ознака: Филистејци

Десет неверојатни откритија за Филистејците

Всушност, знаеме и како изгледале Филистејците. Египќаните ги гравирале нивните ликови во своите храмови. Тие носеле висок, пердувест накити за глава, по кој се...