Ознака: Филип Филиповиќ

Филиповиќ најдобар ватерполист за 2018 година

Србинот Филип Филиповиќ е прогласен за најдобар ватерполист во 2018 година. Европската федерација за водени спортови (ЛЕН) по четврти пат му ја додели наградата на...

„Актуелен момент во македонската современа фотографија“ во Скопје

По гостувањето во Словенија и во Србија изложбата вечерва се отвора во галеријата НЛБ Под наслов „Актуелен момент во македонската современа фотографија“ вечерва, во галеријата...