34.8 C
Skopje
23.6.2021 - 22:27

Ознака: Филидор новаеси

Животински видови што исчезнаа во 2018 година!

Една студија објавена во научното списание „Сајанс адвенс“ открива дека веќе влеговме во шестата историска ера на масовно истребување на животинските видови Како директна последица...