Ознака: „Фикшн“

„Фикшн“ пред сѐ е семејство, па бенд

Петар Ѓуревски (вокал), Виктор Захариев (гитара, придружни вокали) и Филип Андонов (гитара, придружни вокали) го сочинуваат бендот „Фикшн“. Теодор Теодосиевски (тапани) им се приклучува...