6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 4:10

Ознака: „Физичка дистанца“

Под мотото „Физичка дистанца“ започна „Уметничкото лето ЦСЛУ-Прилеп 2020“

Под мотото е „Physical distance“, денеска започна традиционалното „Уметничко лето ЦСЛУ-Прилеп 2020“, кое годинава ќе трaе 60 дена. Уметничкото лето ќе се реализира во...