14.8 C
Skopje
19.6.2019 - 7:25

Ознака: „Фиатот“

„Фиатот“ од филмот „Мирно лето“

Што се случило во меѓувреме со овој автомобил, дали тој и денес постои? За среќа - постои. Тоа низ насмевка ми го потврдува Стево...