16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 6:00

Ознака: фзо

Антитела ќе се испитуваат на товар на Фондот само под одредени...

Министерот за здравство, Венко Филипче изјави дека нема да може секој да испитува антитела на товар на Фондот за здравствено осигурување (ФЗО), туку ќе...

Ден Дончев поднесе оставка од директорската функција во ФЗО

Директорот на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев, по три години раководење со институцијата, поднесе оставка до Владата, која на денешната седница треба да...