Ознака: Феjсбук

Феjсбук со наjголем прекин досега

Изминативе денови делумното паѓање на страницата на Фејсбук ги погоди корисниците од целиот свет. Според „ЦНН бизнис“, овој пад предизвикуваше проблеми нешто над 14...