35.8 C
Skopje
24.6.2021 - 15:17

Ознака: фејсбук-соочувања

Лидерски фејсбук-соочувања на економски теми

Додека јавноста во Македонија е преокупирана и загрижена од големата компромитираност на правната држава по сознанијата од т.н. бомби за случајот „Рекет“, се чини...