17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 18:24

Ознака: фестивал на светрлината

Фестивалот на светлината го обои Скопје

Дваесет и пет уметници од 14 земји изминатите четири дена со помош на своите светлосни дела, инсталации и светлосни перформанси го обоија Скопје и...