Ознака: Ферид Мухиќ

Мухиќ: Ќе гласам „за“ уставните измени

Пратеникот Ферид Мухиќ, од СДСМ денеска изјави дека ќе гласа „за“ уставните измени со цел промена на уставното име.  Мухиќ, кој до пред некој ден...

Кога ќе дојдат главните работи – НАТО и ЕУ?

Очекувам шефовите на држави и на влади да се договорат за пристапни преговори, потоа ќе можеме да ја поканиме ПЈР Македонија да стане полноправна...

Интелектуалците со аргументи ги смируваат антагонизмите

Стои нешто што е многу ирационално и многу сериозно. Затоа реков, на работ на летото има некоја многу крупна и значајна работа што се...