5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 7:10

Ознака: фенгшуи

Боите во домот влијаат на физичкото и менталното здравје

Покрај распоредот на собите и мебелот што го красат вашиот дом - боите се еден од најважните фактори во декорацијата, велат експертите за фенгшуи. Сината...