8.7 C
Skopje
21.2.2020 - 12:56

Ознака: фасада

„Картографија на просторното насилство (Случај на градот Скопје)“ на фасадата на...

Во паркот Ибни пајко, на фасадата на Македонската опера и балет, утре во 21.30 часот ќе се реализира привремена уметничка интервенција под наслов „Картографија...

Училиштето „Кирил Пејчиновиќ“ во Кисела Вода ќе добие нова термоенергетска фасада

ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ од оваа учебна година ќе добие нова, термоенергетска фасада. Во тек се градежните зафати овозможени преку соработката на Општина Кисела Вода...

ООУ „Гоце Делчев“ во Центар ќе добие нова енергетски ефикасна фасада

Стартот на новата учебна година на први септември, учениците од општинското Основно училиште „Гоце Делчев“ ќе го дочекаат во реновирано училиште и ќе добијат...

Парчиња фасада опасност за минувачите

Големи парчиња малтер се ронат од фасадата во строгиот центар на Скопје и претставуваат сериозна опасност за сите што секојдневно минуваат на оваа локација....