Ознака: фантоми

Фантоми од странство ги празнат сметките на македонските граѓани

Надлежните институции информираат дека се преземаат соодветни мерки да се заштитат граѓаните од несаканите трошоци што настанале од илјадниците повици од неидентификувани броеви. Ваквата...

Фантомите се будат пред секои избори

Според одредени процени, бројот на граѓани без валидни документи е околу 700 лица, додека, според други претпоставки, бројките се многу поголеми и се движат...

Има ли фантоми во избирачкиот список

Полека влегуваме во предизборна кампања за претседателските избори, кои треба да се одржат пролетва поточно во втората половина од април, и повторно како пред...

Останаа ли 150.000 фантоми во избирачкиот список?

За голема жал, во последниве неколку изборни процеси, и покрај сите капацитети ставени на Државната изборна комисија, како и големиот број странски експерти што...