Ознака: „Фантастични ѕверови 3“

Снимањето на „Фантастични ѕверови 3“ продолжува

Актерот Еди Редмејн потврди дека снимањето на третиот филм од серијалот „Фантастични ѕверови“, приказна што го проширува и збогатува светот на Хари Потер, ќе...