Ознака: Фаница Николовска

Николовска: Четвртиот пакет мерки обезбедува сериозна поддршка за спас на работни...

Со ребалансот на буџетот, кој веќе е во собраниска процедура, се обезбедуваат сериозни средства за реализација на четвртиот пакет антикризни мерки за поддршка на...