18.8 C
Skopje
12.6.2021 - 23:43

Ознака: фалсификуван

Најмногу фалсификуван алкохол на европските пазари има од Македонија

Царинските служби во Европската Унија спречиле влез на фалсификувани и опасни производи на европскиот пазар во вредност од 740 милиони евра во текот на...